Egyedi komplett wellness megoldások az Aliantétól az Ön igényeire szabva! Finn szauna, infra szauna, bioszauna, kombiszauna és kültéri szauna építés Önnek!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

KOMPLETT WELLNESS tervezés és kivitelezés a luxus kényelemért

ALIANTE KOMPLETT WELLNESS MEGOLDÁSOK

 

ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGVALÓSÍTJUK! SZAUNA, MERÜLŐDÉZSA, WELLNESS KIEGÉSZÍTŐK

 

Komplett wellness részleg kialakításALIANTE KOMPLEX WELLNESS TEREK – MÁR A TERVEZÉSBEN IS SEGÍTSÉGÉRE LESZÜNK

Akár önmagának, akár vendégeinek, pácienseinek szeretne luxus környezetet teremteni a kikapcsolódásra, gyógyulásra, feltöltődésre számíthat ránk. Profi csapatunk az Ön elképzelései, álmai alapján tervezi és valósítja meg a minőségi wellness részleget. A kivitelezés során minden nehézséget leveszünk az Ön válláról, nem kell a fontos részletekkel egyedül megbirkóznia. Segítünk felmérni mi lenne a legjobb megoldás akár otthonában, akár cége szolgáltatásainak bővítése esetén, így biztos lehet abban, hogy az a végeredmény születik, amire igazán vágyik.

 

 

A MEGVALÓSÍTÁS UTÁN SEM HAGYJUK MAGÁRA – SEGÍTÜNK A KOMPLETT WELLNESSE ÜZEMELTETÉSÉBEN!

Komplett wellness árakA kezdetektől partnerei lehetünk a tervezéstől a kivitelezésen át egészen a szaunák üzemeltetéséig. Már meglévő szaunák esetében szintén rendelkezésére állunk az üzemeltetés területén. Garantáljuk, hogy Ön, vendégei, ügyfelei a legnagyobb kényelemben és biztonságban élvezhetik a szaunázás élményét. A szaunák folyamatos használata idővel nyomot hagyhat a berendezésen. Mindez megelőzhető és akár korrigálható is. Szakértő csapatunk igény szerint ezt a terhet is leveszi az Ön válláról, hogy ne kelljen karbantartási feladatokkal vesződnie. Tegye meg az első lépést! Tanácsaimmal elkerülheti a legnagyobb buktatókat!

 

WELLNESS ÉS SZAUNA RÉSZLEGEK, TERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS

Van már egy kész terve, vagy még csak a gondolat született meg a fejében. Kérjük, töltse ki a kapcsolat felvételi formot, visszahívjuk és egyeztetjük elképzeléseit Kapcsolatfelvétel Wellness részlegek, közületi szauna iránt érdeklődőknek

 


címkék: ajánlat, akció, aliante, komplett wellness, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor