Egyedi finn szauna megbízható gyártótól kedvező áron! A minőségi szaunáért és kedvező finn szauna árakért válassza az Aliantét!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

FINN SZAUNA vásárlás közvetlenül a gyártótól

EGYEDI FINN SZAUNA GYÁRTÁS

Egyedi finn szauna gyártás

MIÉRT A GYÁRTÓTÓL VÁSÁROLJON FINN SZAUNÁT?

Ha finn szauna vásárláson gondolkodik, sok paramétert figyelembe kell vennie a jó döntés meghozatala előtt. Az ár, a minőség esetleg az elkészülés gyorsasága. Nos, ha az ember a gyártótól vásárol finn szaunát, biztos lehet abban, nem kell szauna forgalmazók számára a forgalmazási árrést megfizetnie, így a legolcsóbban juthat jó minőségű finn szaunához.

 

HA MINŐSÉGI FINN SZAUNÁT SZERETNE – ALIANTE

Az Aliante tulajdonosai faipari mérnökök, doktoranduszok, akik az egyetemi katedrát a gyakorlati megvalósításra cserélték -  a szakmai iránti szeretetből és elkötelezettségből. Erősségünk tehát a  szakképzettség és a tapasztalat, ez jellemzi az Aliante finn szaunákat. Ha tehát valóban egyedi, kreatív és minőségi finn szaunát vásárolna, jó helyen jár.

 

BIZTOS, HOGY A FINN SZAUNA VALÓ NEKEM?

Ha rendszeresen szeretné, családi- vagy baráti társaságban élvezni otthonában a szaunázás örömeit vagy nyaralóját, panzióját esetleg szállodáját szeretné extra szolgáltatással fellendíteni, akkor Önnek a finn szaunát ajánlom. 

 

NEMHIÁBA A FINNEK TUDNAK VALAMIT – FINN SZAUNA A KIKAPCSOLÓDÁS ÉS EGÉSZSÉG

Náluk a szaunázás egy különösen fontos kikapcsolódás. Nem csupán az egészséges életmód miatt,  hanem a kOtthoni finn szaunaözösségi élmény miatt is. Ez hozzátartozik mindennapi életükhöz. A szaunázás egy olyan  természetes gyógymód, melynek hatása megkérdőjelezhetetlen. Emellett van egy fantasztikus hatása,  ami a mai rohanó világban igazi kincs. Hatékonyan oldja az Ön feszültségét, segíti,  hogy egy kicsit kizökkenjen a monoton hétköznapokból, ennek köszönhetően Ön könnyebben  megbirkózik a mindennapi nehézségekkel. Egy jó szaunázás után úgy fogja érezni magát, mint akit kicseréltek.  Mindezt otthon, kényelmesen az Ön számára fontos emberekkel. A döntéséhez tudnia kell, hogy a finn szaunát a használat előtt fel kell melegíteni,  ennek ideje kb. 40-60 perc. Így egy alkalom akár több órát is igényelhet.  Akkor érdemes ezt választania, ha rendszeresen van ideje és kedve a szaunázás rituáléját  maximálisan kihasználni.  

 

 

 

FINN SZAUNA ÁRAK, ÉS AKCIÓ

Finn szauna áraink egyediek, kérjük, töltse ki a kapcsolat felvételi formot, visszahívjuk és egyeztetjük a szükséges paramétereket! Október 31-ig tartó akciónkban azonban egy közel 43.200 Ft-os kedvezményhez jut, ha gyorsan tud dönteni! Finn szauna vásárlás esetén kapcsolódó ajándék csomagunk a következőket tartalmazza:

 

 

 

 

 

 

Finn szauna ajándékcsomag

 

„Finn Szauna -  ajándékcsomag”

HARVIA felöntő szett – dézsa, kanál

HARVIA hő- és páramérő

HARVIA homokóra

Szauna szív – párologtató

2 db szauna virgács

 

értéke:

43.200 Ft


címkék: ajánlat, akció, aliante, finn szauna, garancia, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor