Minőségi és megbízható kültéri szauna, finn szauna, infraszauna, kombi szauna, bioszauna és komlpett wellness otthon!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

KÜLTÉRI SZAUNA egyedi alapanyagokból

EGYEDI 21. SZÁZADI SZAUNAHÁZ A GYÁRTÓTÓL

Kültéri szaunaház árakMODERN, KLASSZIKUS VAGY TRENDI KÜLTÉRI SZAUNAHÁZ? MELYIK VALÓ NEKEM?

Szakadó hó, dermesztő fogvacogtató hideg. Hát lehet ezt a zord időjárást ilyenkor kint élvezni? Önnek mindenképpen! Méghozzá nem is akárhogy! A kültéri szaunában megtalál minden alapvető kelléket, ami a beltéri változatokban van, sőt számtalan luxusberendezéssel még komfortosabbá tehető. Mit szólna egy kis tévézéshez a finom melegben, miközben kint cudar hideg van? Hát persze, hogy ez is megoldható! A kültéri szaunája kertje, terasza ékes dísze lesz, amely elengedhetetlen tartozékká válhat, mikor a családdal vagy a barátaival együtt van. A kültéri szaunák természetesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak; anyaguk, felépítésük, biztonsági kialakításuk minden évszakban lehetővé teszi a maximális kikapcsolódást. BÁTRAN ENGEDJE SZÁRNYALNI FANTÁZIÁJÁT!

 

EGYEDI ALAPANYAGOK, MODERN DESIGN EGY IGAZI TRENDI KÜLTÉRI SZAUNAHÁZ AZ ÖN OTTHONÁBA!

A rendelkezésre álló helytől, és az Ön egyéni elképzelésétől függ, hogy kertjében mekkora és milyen szauna épül majd. Egy dologban már most biztos lehet: nem fogja megbánni, hiszen a kültéri szaunázásnak különleges varázsa van. Szívesen segítek Önnek tanácsaimmal, hogy a bosszankodás helyett örömét lelje a szaunázásban. Legyen szó a szaunaház stílusáról, a berendezésről vagy akár az alapanyagválasztásról, kérje bátran segítségemet! Nem fogja megbánni!

 

 

KÜLTÉRI SZAUNAHÁZ ÁRAK, ÉS AKCIÓ

A kültéri szaunaházaink árát a stílus, anyaghasználat és berendezés is befolyásolja. Kérjük, töltse ki a kapcsolat felvételi formot, visszahívjuk és egyeztetjük a szükséges paramétereket! Október 31-ig tartó akciónkban azonban egy több mint 50.000 forintos kedvezményhez jut, ha gyorsan tud dönteni! 


címkék: ajánlat, aliante, kültéri szauna, szauna, szauna gyártás, szauna tervezés és kivitelezés

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor