Az Aliante egyedülálló otthoni szaunákat kínál Önnek egyenesen a gyártótól kedvező áron. Ismerje meg szauna gyártási referenciánkat, válasszon szauna típusaink közül!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Szauna gyártási referenciák

Vélemények rólunk

“Vendégeink nagyon kedvelik a Benke Gábor és az ALIANTE csapata által beépített szaunát. Kedvezőnek értékelik azt hogy kombi, -használják is mind a finn, mind az infra verziót. Kényelmesnek ítélik, annak ellenére hogy nem volt túl nagy helyünk a megvalósításhoz. Technikailag is minden rendben volt. Köszönet az ötletekért, amit a tervezés során kaptunk és a végeredményt illetően is - ha szükség lenne bővítésre, jelentkezünk.”

 

További jó munkát kívánva: V. K. Enikő - BKK Közút Üdülő - Sopron

 

 

“Benke Gábor és az ALIANTE csapata remekül vizsgázott. Ötleteikkel és szakértelmükkel egyedi igényeinkre szabták finn szaunánkat. Azóta is rengeteget használjuk és ennek köszönhetően a baráti összejövetelek száma is megnövekedett!”

 

H. Stefan - Bécs

 

 

„Benke Gábor és az ALIANTE csapata remek munkát végzett, azóta is nagy melegedéssel és megelégedéssel használjuk a szaunát. Az egész folyamat gyors és precíz volt a felméréstől az átadásig, ráadásul árban is korrektek maradtak. Csak ajánlani tudom őket!”

 

K. Gergely - Budapest


címkék: aliante, szauna

ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

Szauna használata és hatása az egészségre

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

További hírek
New York Café TripAdvisor