Döbbenetes hír, a szaunázás ártalmas lehet az egészségére! A szauna gyártó és szauna típus megfelelő kiválasztása elengedhetetlen!

Foglalás

Finn szauna közvetlenül a gyártótól

Minőség és megbízhatóság

Tovább »

Kombi szauna árak és akció

Hogy ne kelljen kompromisszumot kötnie

Tovább »

Bioszauna egyedi mérnöki megoldásokkal

Kényeztetés Önre szabva

Tovább »

Döbbenetes hír - a szaunázás ártalmas az egészségére!

A szauna típusok egészségre gyakorolt pozitív hatásai bizonyítottak. Azonban a szaunázás ártalmas is lehet egészségére, ha nem elég körültekintő!

Szauna használata és hatása az egészségre

A SZAUNÁZÁS ÁRTALMAS AZ EGÉSZSÉGÉRE!

Nem tudta?
Pedig így van. Ha nem elég körültekintő a szauna kiválasztásakor, a szaunázás jótékony hatása helyett, komoly egészségre káros hatásokkal találhatja szembe magát. Amíg Ön abban a hitben van, hogy sokat tesz egészségi állapota megőrzésért, addig pont az ellenkező hatást éri el. 

HA SZAUNÁZIK CSINÁLJA JÓL, CSAK ÚGY VAN ÉRTELME.

Az egyik legártalmasabb és gyakori probléma a gusztustalan penész foltok, és a kötelezően hozzá társuló dohosság, ami végképp kiábrándítja Önt, hogy kedvenc időtöltésének hódoljon. A penész gomba egészségre ártalmas hatásairól, mint az allergia, aszthma már biztosan Ön is hallott, jó lenne ezt elkerülni, igaz? Szaunájában a nem megfelelő szigetelés vagy az elhibázott falszerkezet penészedéshez vezet, de ez még csak az egyik rossz. 

Szeretné tudni, mire KELL még figyelnie? Szívesen segítek, adja meg email címét itt és már küldöm is a legfontosabb tudnivalókat.


ÉLMÉNYSZAUNA ÖNNEK

aliante

Felhőtlen kikapcsolódás egyedül, családdal vagy a barátokkal? Bármelyiket is választja, a Finn szauna a tökéletes megoldás.

Elképesztő hatás turbó üzemmódban az Ön egészségéért és szépségéért!

Ön sem szereti a kompromisszumokat? Szeretné az otthonában tudni a kompromisszumok nélküli élményszaunát?
Egyedi mérnöki megoldásokkal készült szaunák tervezése és kivitelezése

Az ország bármely pontján megépítjük Önnek élményszaunáját! Ismerje meg szauna típusainkat!


Az infraszauna segít a fogyásban

A fogyás önsanyargatás, kimerítő edzések és koplalás nélkül is lehetséges! Az infraszauna méregtelenítő hatásának köszönhetően felgyorsíthatja a folyamatot!

További hírek
New York Café TripAdvisor